Читај ми!

Ivanović: Podgorica je moj grad, očekuje nas teška utakmica protiv Budućnosti

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović pred utakmicu sa ekipom Budućnosti naglasio je kvalitet suparničkog tima. Posebno je istakao specifićnost ovog duela jer se posle dugo vremena vraća u svoj voljeni grad.

Košarkaši Zvezde gostovaće u nedelju od 19.30 u dvorani "Morača" u svojevrsnom derbiju 15. kola ABA lige, a njihov trener Duško Ivanović je istakao da je taj meč za njega posebno specifičan.

"Podgorica je moj grad, to je moj klub, a svaki put kada uđem u dvoranu Morača, za koju sam vezan, prisetim se svih onih godina koje sa prošao sa mojim saigračima", izjavio je Ivanović.

Uprkos burnim emocijama koje ga okupljaju, strateg crveno-belih očekuje da će njegov tim pružiti maksimum u duelu sa izuzetno kvalitetnim suparnikom.

"Vraćam se, igraću utakmicu protiv Budućnosti posle čini mi se, tačno 20 godina. Sa druge strane, očekuje nas vrlo teška utakmica, ekipa Budućnosti pojačana Grinom I O Brajanom je ozbiljna ekipa koja konkuriše za najviši plasman ne samo u ABA ligi, već i u Evropi. Moraćemo da odigramo izuzetno dobru odbranu, a sa druge strane I vrlo strpljivo u napadu", izjavio je trener crveno-belih za zvanični sajt kluba.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić istakao je da njegova ekipa mora da odigra vrlo čvrsto u odbrani.

"Ekipu Budućnosti poznajemo dobro, tim koji je ozbiljno pojačan u međuvremenu, koji igra dobro na svom terenu i jasno je da nas očekuje vrlo teška utakmica. Naši principi se znaju, za početak moramo da odigramo vrlo čvrsto u odbrani, da energija bude na visokom nivou. Polako se kompletiramo, imaćemo dovoljno vremena da se osvežimo nakon utakmice sa Monakom i spremni dočekamo ovaj izazov", zaključio je Lazić.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво