Читај ми!

Rekordna poseta na NBA utakmici - Sparse i Voriorse gledala najbrojnija publika u istoriji lige

Meč San Antonio spars-Golden stejt voriors gledalo je čak 68 323 gledalaca na tribinama stadiona "Alamodom", što je novi rekord NBA lige. Specijalni povod za ovakvu posetu je 50 godina "Alamodoma", u kom su Sparsi igrali od 1993. do 2002. godine.

Istorijska noć u San Antoniju tokom sezone koja je za zaborav. Tim Grega Popoviča je među najlošijima u ligi, ali su bar navijači mogli da se podsete lepe prošlosti vezane upravo za stadion "Alamodom".

Postavnjen je novi rekord u poseti nekog NBA meča sa 68 323 gledalaca. Prethodni broj jedan bio je meč Džordanovih Čikago bulsa i Atlanta hoksa u "Džordžija domu"  iz 27. marta 1998. godine sa 62 046 gledalaca.

Za dan u kom će se obeležiti tako značajan jubilej i oboriti rekord uzet je onaj u kom dolaze aktuelni šampioni Golden stejt voriorsi. Domaće pristalice nisu imale mnogo šta da slave što se tiče stanja na terenu.

Voriorsi su ubedljivo pobedili 144:113. Džordan Pul je blistao za pobednički tim sa 25 poena, Donte Divićenco je ubacio 22 poena. Stef Kari još igra pod rezervom posle povrede ramena, ubacivši 15 poena. Kod domaćina je Keldon Džonson bio najraspoloženiji sa 21 poenom.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво