Читај ми!

Bogdanović slab u pobedi Atlante u poslednjoj sekundi

Bogdan Bogdanović postigao je tek četiri poena, uztri skoka i dve asistencija u trijumfu Altanta hoksa 113:111 na gostovanju Indijana pejsersima.

Bogdanović nije imao svoje veče, promašivši sva četiti pokušaja sa distance i precizno ubacivši dva od pet šuteva za dva zaa 26 minuta na parketu.

Hoksi su uspeli da ostvare vrlo važnu pobedu na gostovanju Pejsersima, koji grabe plej-of poziciju. Junak meča bio je Džon Kolins koji je iz "odbojke" vratio kroz obruč promašaj Dežontea Marija. Gosti su se vratili sa devet poena zaostatka u poslednjoj deonici i na kraju trijumfuju.

Najefikasniji u redovima Atlante bio je Tre Jang sa 26 poena, uz 11 asistencija. Deandre Hanter je na poenu manje, Onjena Okongvu je odigrao izuzetan meč sa 18 poena i čak 20 skokova, Mari je zabeležio 18 poena, osam skokova i šest asistencija.

Pejsersi su igrali bez prvog plejmejkera i najboljeg asistenta lige Tajrisa Haliburtona. Ruki Benedikt Maturin je predvodio listu strelaca sa 26 poena, Badi Hild je dao 18, Ošej Briset je završio sa 17 poena i 10 skokova.

Indijana je sedma sa 23-20, Atlanta dva mesta niže sa 20-22.

Boban Marjanović je u ubedljivom porazu Hjuston roketsa od Sakrmaento kingsa 139:114 upisao tri poena, četiri skoka i jednu asistenciju za tri minuta na parketu.

Šestorica igrača "kraljeva" imali su dvocifreni učinak, a najbolji među njima je Harison Barns sa 27 poena, potom slede Dieron Foks sa 24, Terens Dejvis sa 22 poena. Domantas Sabonis je ostvario tripl-dabl od 19 poena, 15 skokova i 16 asistencija, Malik Monk je dao 15, Trej Lajl 13 poena.

Džejlen Grin i Džabari Smit su sa po 27 poena predvodili Roketse. 

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво