Partizan u prvom kolu gostuje Efes Pilsenu

Košarkaši Partizana u prvom kolu Grupe D Evrolige igraće 22. ili 23. oktobra u Istanbulu protiv Efes Pilsena.

U drugom kolu, koje se igra 29. i 30. oktobra, Partizan će u Beogradu dočekati madridski Real, a u trećem kolu (5. i 6. novembar) ekipu Armani Džinsa iz Milana.

"Crno-beli" u četvrtom kolu koje se igra 12. i 13. novembra gostuju grčkom Panioniosu u Atini, a zatim će 26. ili 27. dočekati aktuelnog šampiona Evrope CSKA iz Moskve.

Šampion Srbije će 3. ili 4. decembra, u šestom kolu, u "Pioniru" igrati protiv Efesa, a u narednom kolu (10. i 11. decembar) gostuju madridskom Realu.

Ekipu Partizana u osmom kolu, 17. ili 18. decembra, očekuje duel sa Armani Džinsom u Milanu, a zatim će na svom terenu (7. ili 8. januara) igrati sa Panioniosom.

U poslednjem, desetom kolu prve faze, koje se igra 14. i 15. januara, Partizan gostuje u Moskvi, ekipi CSKA.

Plasman u Top 16 fazu Evrolige obezbediće po dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи