Читај ми!

Prvi evroligaški večiti derbi bez navijača Zvezde, Partizan pozvao na fer navijanje

Navijači Crvene zvezde neće moći da prisustvuju derbi meču 12. kola košarkaške Evrolige sa Partizanom, procena je i preporuka bezbednosnih struktura, saopštio je klub iz Humske.

Iako je Partizan, kao domaćin prvog evroligaškog večitog derbija, želea da se u Areni nađu i gostujući navijači, do toga ipak neće doći, odlučeno je na sastanku predstavnika bezbednosnih struktura, Partizana, Crvene zvezde, Tiketlajna i "Štark arene".

Iz crno-belog tabora saopštili su da su sve ulaznice za utakmicu rasprodate, uključujući i 3.000 koje su se našle u slobodnoj prodaji.

"Iako je prvobitno bilo planirano da na Nivou 400 postoji jedan sektor namenjen simpatizerima Crvene zvezde, procena i preporuka bezbednosnih struktura je bila da se od toga odustane, zbog čega i nije postojala odvojena prodaja ulaznica za gostujuće navijače", navodi se u saopštenju KK Partizan.

Partizan je pozvao navijače da "u Štark areni daju pozitivan primer sportskog i fer navijanja i da svu svoju energiju usmere na podršku crno-belima, bez ikakvog vređanja ili ubacivanja predmeta u teren".

Prvi evroligaški večiti derbi igra se u četvrtak od 20.30 u "Štark areni".

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво