Читај ми!

Ivanović: Alba je ekipa koja mi se najviše sviđa, igraju najbolju košarku

Košarkaši Crvene zvezde igraju u utorak utakmicu devetog kola Evrolige u Berlin protiv ekipe Albe od 20 časova. Trener crveno-belih Duško Ivanović je uoči meča da Alba prema njegovom mišljenju ekipa koja igra najbolju košarku.

Šampion Nemačke trenutno se nalazi u seriji loših rezultata. Na poslednjih pet utakmica bili su poraženi.  

Alba je dobila sedam poslednjih duela sa Crvenom zvezdom, jedinu pobedu nad klubom iz Berlina Zvezda je izvojevala 2015. godine.

Trener beogradskih crveno-belih Duško Ivanović je uoči utakmice protiv Albe rekao da nemačka ekipa igra brzu i nepredvidivu košarku. 

"Gledao sam i pratio Albu i pre nego što sam došao u Crvenu zvezdu. To je ekipa koja mi se najviše svidela i koja igra najbolju košarku. Izgubili su neke utakmice, iako su vodili sa preko 20 poena razlike. Igraju jako brzo, nepredvidivi su, izvanredni šuteri. Imaju igrače koji izvanredno čitaju situacije na terenu. Eto, imali su splet okolnosti neke mečeve nisu pobedili, ali mi prvo treba da mislimo o nama kako ćemo, pa ćemo onda o njima. Taj sistem koji je uspostavljen u Berlinu je sistem najboljeg španskog trenera Aita, koji je sa mladim igračima pravio rezultat. Igraju odlično, sa puno samopouzdanja i svakome u Evroligi prave probleme. Moramo da budemo spremni da svih 40 minuta igramo dobru odbranu jer oni imaju zaista vrlo,vrlo veliki broj laganih koševa", rekao je Ivanović.

Zvezda posle osam odigranih utakmica u Evroligi ima dve pobede i šest poraza, dok Alba ima skor od tri trijumfa i pet poraza.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара