Читај ми!

Janis izgubio od merdevina 0:4

Košarkaši Milvoki baksa izgubili su na gostovanju od ekipe Filadelfije, 102:110. Zvezda Baksa Janis Adetokumbo odmah nakon završetka meča želeo je da poradi na preciznosti sa linije za slobodna bacanja u čemu su ga "ometale" merdevine, te ih je srušio.

Jedan od najboljih košarkaša NBA lige Janis Adetokumbo u porazu Milvokoja od Filadelfije ubeležio je 25 poena, 14 skokova i četiri asistencije.

Na liniji za slobodna bacanja Janis je od 15 šuteva pogodio samo četiri. Verovatno je loš procenat (27%) na utakmici uticao na to da Grk nakon meča u Filadelfiji dođe do koša kako bi vežbao preciznost.

Međutim, u tome su ga "ometali" zaposleni u Vels Fargo centru, jer su nakon meča pokušavali da počiste teren.

Adetokumbo je u jednom trenutku prišao do zaposlenih i na čuđenje ljudi sa tribina odgurnuo merdevine.

Zabeležen je i video zapis u kome Montrezl Harel, košarkaš Filadelfije, oduzima loptu Adetokumbu nakon izvođenja slobodnog bacanja posle utakmice. 

Nakon meča, Harel se oglasio putem Tvitera gde je rekao da je pitao jednog od zaposlenih da srede teren kako bi mogao posle utakmice da vežba šut, a Janis je sve to ignorisao i na kraju je košarkaš Filadelfije "oteo" loptu Adetokumbu.

Naime, košarkaši u NBA ligi nemaju prava da izlaze posle utakmice na parket, a pojedini korisnici društvenih mreža su Janisov potez okarakterisali kao ometanje zaposlenih u košarkaškoj areni Filadelfije u obavljanju svog posla.

Na jednom od snimaka Grk je promašio četiri puta zaredom.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво