Читај ми!

Klipersi savladali Pistonse, Bruklin posle rolerkostera savladao Portland

U skromnom NBA programu u noći za nama, u kojoj su se igrale samo tri utakmice, Klipersi su savladali Pistonse sa 96:91, Netsi su bili bolji od Portlanda 109:107, dok je Sakramento bio bolji od San Antonija sa 130:112.

Rolerkoster u Moda centru u Portlandu. Bruklin netsi su uspeli da savladaju domaćina uprkos izostancima Irvinga i Vorena.

 

Posle izjednačene prve četvrtine, Portland je u četvrtini sa dosta preokreta na poluvreme ipak otišao sa skromna četiri poena prednosti.

Po dolasku sa velikog odmora, domaćin je igrao jako dobro, došli su na 11 poena prednosti tri minuta pred kraj četvrtine, međutim, usledila je serija loših odluka u napadu što ih je koštalo ispuštanja vođstva pred završnu deonicu.

Bruklin je posle novih promena rezultata, ponovo počeo da vodi sredinom poslednje deonice, što je uspeo da sačuva do samog kraja.

U timu Bruklina, neverovatni Durent imao je 35 poena, Juta Vatanabe dodao je 20, dok su po 15 imali Džo Heris i Ben Simons.

U ekipi domaćina, Lilard je postigao 25 poena, bek Anferni Simons dodao je 24, a Šedon Šarp je saigračima doprineo sa 20 poena. 

Klipersi su protiv Detroita opravdali ulogu favorita.

Detroit je na polovini prve četvrtine preuzeo prednost i vodio veći deo meča, tačnije do početka poslednje četvrtine, kada im je popustila koncentracija, a Klipersi poboljšali napadu.

Ekipa iz Los Anđelesa je stigla do prednosti koju nije ispuštala narednih minuta.

Redži Džekson je imao 23 poena, Moris i Džordž zabeležili su po 16.

U timu Detroita Bojan Bogdanović postigao je 26 poena. 

Sakramento Kingsi rutinski su savladali San Antonio. Domaćin je vodio od prvog minuta i nije dozvvolio Sparsima da se približe.

Foks je imao 28 poena, Malik Monk dodao je 26.   

 

 

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара