Читај ми!

Janis: Tim Evrope sa Jokićem, Dončićem i sa mnom bi lako dobila najbolji sastav Amerike

Košarkaš Milvoki Baksa Janis Adetokumbo gostovao je kod Serža Ibake, svog saigrača u podkastu koji nosi naziv "Koliko si zapravo gladan". Janis je tom prilikom odgovarao na neke zanimljive detalje iz karijere.

Serž Ibaka, koji se proslavio kao član Oklahome a zatim i Toronta i koji je važio za jednog od najboljih krilnih centara sveta dok je bio na vrhuncu karijere ima svoj podkast u kom ugošćava najbolje košarkaše NBA lige i sprema im jela.

Jela koja Ibaka sprema sve su sem uobičajenih pa je pitanje koje se postavlja u nazivu podkasta Koliko si zapravo gladan sasvim opravdano. Ibaka je kolegama košarkašima na sto iznosio: riblje oči, picu od penisa, giros od gusenica, čips od skakavaca, ovčije jezike, ovčije oči i zmije. 

Janis je pričao o svojim zanimljivim trenucima tokom karijere, a prvo je počeo sa pričom kako je trčao do dvorane jer je kasnio da igra utakmicu.

"Sav novac sam poslao porodici, kod mene sam imao samo karticu i kada sam ušao u taksi nije postojala opcija da se plati karticom. Morao sam da izađem i trčim ka hali, bilo je jako hladno. Dok sam trčao zapazila me je i prepoznala jedna porodica, zamolio sam ih da me povezu do dvorane i oni su to učinili." kroz smeh je Janis ispričao.

"Kada se penzionišem želim da nestanem u potpunosti da se stopim sa okolinom kao Tim Dankan. Niko ne zna gde je Tim Dankan. Ja nisam lice lige, Lebron još igra, tu je Stef, Durent, Embid ubija kako igra, Jokić je uzastopni MVP, a tu je i magični Luka", prokomentarisao je svoju popularnost Janis.

Ibaka ga je pitao da izabere najbolje ekipe Amerike i Evrope. 

"Embid je na centru, Jokić je četiri, ja sam krilo, bek neka bude Furnije i Luka plej, ekipa je "luda" jako talentovana. Za Ameriku: Stef, Klej, Durent, Lebron, Adebajo. Definitivno bi ih pobedili, ko će da nas čuva", nasmejao se Janis.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво