Читај ми!

Utakmice ovozesonske Evrolige najposećenije u istoriji lige, crno-beli najgledaniji

Mečevi Evrolige u sezoni 2022/23 najposećenije su utakmice od kada postoji to evropsko košarkaško takmičenje, prenosi Basketnjuz. Partizan sa najviše prodatih sezonskih karata.

Nakon dve sezone Evrolige koje su obeležene posebnim protokolima i restrikcijama zbog pandemije korona virusa, ljubitelji košarke su dočekali da mogu uživo da gledaju košarku bez ograničenja.

Do sada je odigrano 58 utakmica i prodato 8.827 karata u proseku, što je više od 8.588 karata koliko je prosečno prodavano u sezoni 2019/2020.

Klubovi su sa obaranjem sopstvenih rekorda oko prodaje svakako doprineli posećenosti utakmica, navodi Basketnjuz.

Beogradski Partizan, ove sezone ima snažnu podršku, pošto je prodato 11.500 sezonskih karata. Crno-beli domaće utakmice Evrolige igraju u Štark areni koja može da primi do 18.000 navijača.

Makabi iz Tel Aviv je još u avgustu saopštila da je rasprodato svih 10.000 sezonskih karata, koje obuhvataju sve domaće utakmice u Evroligi i Izraelskoj pobedničkoj ligi.

Navijači Valensije Basketa ne odustaju od povratka svog tima u Evroligu. Klub je pre dva meseca saopštio da je prodato 7.500 sezonskih karata za utakmice Evrolige.

Klub je zatvorio prodaju sezonskih ulaznica jer je premašila sva očekivanja. Pronalaženje karte za bilo koju utakmicu Evrolige može biti gotovo nemoguće za utakmice Valensije na La Fonteta, pošto prodaja 7.500 sezonskih karata znači da će samo 500 ulaznica biti dostupno za svaku utakmicu Evrolige kod kuće.

Olimpijakos je prodao 5.739 sezonskih karata za aktuelnu kampanju. To je skoro polovina ukupnog kapaciteta Stadiona mira i prijateljstva, ali najviše karata klub je prodao sezone 2008/09 (8.900), što je i dalje neprevaziđeno.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво