Читај ми!

Oklahoma bolja od Niksa, Pokuševski solidan

Košarkaši Oklahome savladali su Njujork nikse u Medison skver gardenu, rezultatom 135:145. Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski ubeležio je 12 poena, dva skoka i tri asistencija za 18 minuta u igri.

Utakmicu su bolje otvorili košarkaši Njujork niksa, do sredine prve četvrtine napravili su prednost od deset poena, a na u finišu prve deonice meča prednost je bila i 13 poena, pri rezultatu 46:33.

Međutim u drugoj četvrtini ekipa Oklahome je zaigrala bolje u fazi napada i vrlo brzo je istopila prednost domaćih košarkaša. S razlikom od šest poena timovi su otišle na pauzu, pri rezultatu 73:79.

Do kraja meča Oklahoma je uvećavala prednost i stigla do trijumfa u gostima, pobedivši Njujork nikse rezultatom 135:145.

Aleksej Pokuševski je utakmicu počeo u startnoj petorci i proveo je 18 minuta na parketu.

Od četiri pokušaja u šutu za tri poena, dva puta je postigao trojku. Iz igre je šutirao 5/8.

Najefikasniji igrač na utakmici bio je Gildžos-Aleksander iz Oklahome, upisao je 37 poena, osam asistencija i pet skokova, a kod poraženog tima istakli su se Rediš sa 26, Rendl je ubacio 25 i Kvikli 24 poena. 

Oklahoma je upisala drugu uzastopnu pobedu i trenutno se nalazi na devetom mestu Zapadne konferencije sa skorom od šest pobeda i sedam poraza. 

U narednoj utakmici igraju protiv Boston seltiksa. 

Njujork niksi su na 12. mestu Istočne konferencije sa istim skorom kao i Oklahoma. U narednom meču Niksi gostuju kod ekipe Jute.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво