Stojaković: Srbija ima kvalitet za medalju

Košarkaš Predrag Stojaković izjavio je da još ima vremena da se razgovara o njegovom učešću za reprezentaciju Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Kako prenosi Glas Amerike, on je rekao da je "na neki način svima dojadilo to pitanje i odgovaranje na pitanje o reprezentaciji".

"Kada dođe vreme da se razgovara na tu temu, najbolje je da pričamo o tome, a sada da se skoncentrišemo na ostatak NBA sezone", rekao je Stojaković i dodao da do sada nije razgovarao na "tu temu".

Košarkaš Nju Orleansa naglasio je da se u sportu dešavaju usponi i padovi i da se reprezentacija Srbije našla "u jednom padu, pa je za očekivati da se narednih godina vrati uspesima".

"Prateći prošlogodišnje kvalifikacije, ja verujem u naše mlade igrače, stvarno su pokazali da imaju talenta da igraju dobru košarku i ko god da se pojavi na EP u Poljskoj mislim da imamo kvalitet za medalju", rekao je Stojaković.

On je dodao da Španija dominira evropskim prostorima, Grčka ima jako dobru ekipu, a da se Turci ozbiljno pripremaju i ocenio da će Evropsko prvenstvo biti veoma zanimljivo.

Stojaković je bio član reprezentacije Jugoslavije koja je 2002. godine osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Indijanopolisu.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара