Tamiš - Mašinac 66:65

U utakmici pretposlednjeg, 25. kola prvog dela prvenstva Srbije u Pančevu košarkaši domaćeg Tamiša savladali ekipu kraljevačkog Mašinca sa 66:65 (22:20, 13:16, 16:11, 15:18).

Meč je odigran u dvorani "Strelište" pred oko 600 gledalaca, a sudili su Belošević, Milojković i Oberknežević, svi iz Beograda.

Tamiš: Pasuj 3, Đokić 7, Jovičić, Stajić 6, Perak 2, Đorđić, Kasabašić 13, Mihajlović 6, Stanojević 8, Janjušević 10, Ivanić 12 i Babić.

Mašinac: Marković 14, Tutus, Tomašević 3, Radulović 7, Živković 9, Milašinović 10, Popović, Stojaković, Mirković 12, Arsić 8, Vuletić i Ćupković 2.

Pančevci su, konačno, kolo pre kraja, ostvarili cilj - prvoligaški opstanak. Istina, na ruku im je išao i poraz Vizure u Beogradu od Valjevaca. Mada su večeras poraženi, najverovatnije u ligi ostaju i kraljevački "studenti", pošto u poslednjem kolu dočekuju na svom parketu poslednjeplasirani tim leskovačkog Zdavlja, tako da očekuju pobedu.

Sama utakamica bila je dosta tvrda, a konačni rezultat i po četvrtinama govori da se radilo o dugim napadima i dobrim odbranama.

Kod domaćih su se istakli Ivanić, Kasabašić i Janjušević, a kod gostiju, prema očekivanju, Milašinović i Mirković.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи