Читај ми!

Jokićev skroman učinak, Sakramento i Filadelfija ubedljivi u pripremnim mečevima

Srpski centar Nikola Jokić imao je neuobičajeno skroman učinak u porazu Denvera od Oklahome sa 101:112 na svom terenu u prvom pripremnom meču NBA lige. Na gostovanjima su ubedljive pobede ostvarili i Sakramento nad LA lejkersima 105:75 i Filadelfija nad Bruklinom 127:108.

Duel Denvera i Oklahome bio je i svojevrsni duel srpskih internacionalaca Nikole Jokića i Alekseja Pokuševskog.

Dvostruki uzastopni MVP Nikola Jokić je za 15 minuta igre imao vrlo skroman učinak od samo dva poena, pet skokova i tri asistencije.

Na drugoj strani, u redovima gostiju, Aleksej Pokuševski bio je znatno efikasniji i za 20 minuta igre pobedi je doprineo sa pet postignutih poena, šest skokova i dve asistencije.

Uprkos porazu, za domaćine je bilo izuzetno važno što su se na teren vratili Džamal Marej i Majkl Porter junior i to potvrdili sa 10 i 12 ubačenih poena.

U ostalim mečevima, Sakramento je deklasirao Los Anđeles lejkerse u gostima sa 105:75, a Filadelfija Bruklin sa 127:108.

Drugi tim iz Los Anđelesa, Klipersi su na svom terenu slomili otpor Portlanda i slavili sa102:97. Na terenu su posle više od godinu dana zajedno bili Kavaji Lenard i Pol Džordž, dok se u redove Portlanda vratio Demijan Lilard, koji je sa 16 poena bio najefikasniji u timu.  

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво