Читај ми!

Kompanija "Mozzart" novi generalni sponzor KK Partizan

Kompanija "Mozzart" novi je generalni i naslovni sponzor Košarkaškog kluba Partizan, pa će klub iz Humske od danas zvanično nositi ime "Partizan Mozzart Bet".

Najtrofejniji domaći košarkaški klub i kompanija "Mozzart", koja se bavi priređivanju igara na sreću, potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu u narednih godinu dana.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović i generalni direktor kompanije "Mozzart" Slobodan Prodanović, a crno-beli su predstavili i dres za predstojeću sezonu.

"Posle Čačanina na klupi i fotelji imate još jednog partnera iz Čačka i to naslovnog. Ovo je nastavak saradnje sa Partizanom i naslovno sponzorstvo je vrhunac u podržavanju jednog sportskog kolektiva. Očekujemo vrhunske rezultate i radujemo se novim uspesima" istakao je Prodanović.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović zahvalio je kompaniji "Mozzart", koja je, kako kaže, društveno odgovorna od prvog trenutka svog postojanja i koja je dosta uložila u srpski sport.

"Želim da im se zahvalim što su prepoznali da je KK Partizan dobar brend za ulaganje. Ovo je najveći pojedinačni ugovor koji je ikada potpisan i radujemo se daljoj zajedničkoj saradnji", istakao je Mijailović.

Naglasio je da je Partizan ovog leta prodao rekordan broj sezonskih karata.

"Prodali smo 11.000 sezonskih karata. Biće samo jedna navijačka grupa na jugu, kupili su 1.600 karata. Hvala ljudima što su kupili sezonske karte, jer nijedna besplatna karta za predstojeću sezonu nije izdata", zaključio je Mijailović.

Košarkaši Partizana sutra otvaraju sezonu u ABA ligi u duelu sa Cibonom, dok će prvo kolo Evrolige igrati u petak 7. oktobra sa Albom u Berlinu.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво