Читај ми!

Laso: Priče o Zvezdi su dokaz da se moj rad ceni

Bivši trener Reala, Pablo Laso, izjavio je da nije bilo nikakvih pregovora između njega i Crvene zvezde i ocenio da su priče o njemu kao novom treneru kluba sa Malog Kalemegdena dokaz da se njegov rad ceni.

Brojni mediji su dovodili Pabla Lasa u vezu sa Crvenom zvezdom, ali španski trener tvrdi da nikakvog kontakta nije bilo.

"Što se tiče te priče o meni i Crvenoj zvezdi, ja sam iskreno bio iznenađen i nije bilo kontakata. To što je moje ime izašlo na tu temu, samo je dokaz da cene moj rad", izjavio je Laso na četvrtom izdanju svog košarkaškog kampa.

Španac se posle 11 godina rastao sa Realom, koji je kao razlog prekida saradnje naveo medicinske razloge, odnosno srčani udar koji je Laso imao u finišu sezone za nama.

Međutim, iskusni stručnjak istakao je da više nema problema sa srcem.

"Dobro sam, nema posledica. Imao sam manji srčani udar, kako su mi doktori rekli. Srce mi je u perfektnom stanju. Verujem mojim lekarima. Ne znam da li su medicinski nalazi Reala razlog za oproštaj", izjavio je, između ostalog, Laso.

Španski trener sa Madriđanima je osvojio sve titule prvaka Evrope, šest titula prvaka Španije i šest trofeja u Kupu kralja.  

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво