Читај ми!

Micić: Spreman sam za NBA, vreme je

Srpski košarkaš i dvostruki osvajač Evrolige sa Anadolu Efeson Vasilije Micić kaže da je ove godine spreman i da je vreme da zaigra u NBA ligi.

Vasilije Micić je prethodnih dana bio gost na grčkom ostrvu Siros, gde se održava egzibicioni turnir u basketu čiji je glavni promoter grčki košarkaš Jorgos Printezis, koji se po završetku sezone oprostio od košarke u dresu Olimpijakosa.

Micić je u razgovoru za grčku televiziju istakao da je spreman za novo poglavlje u karijeri - odlazak u NBA ligu.

"Mogu da kažem da sam ove godine spreman da idem u NBA i da je vreme. Prošle godine nisam bio psihički spreman, želeo sam još godinu dana da igram u Evropi. Veoma sam srećan u Efesu i videćemo šta će biti. Uživam u ovom trenutku", istakao je Micić.

Srpski plejmejker je prokomentarisao i slavu koju danas uživa.

"Iskreno, ne razmišljam toliko o tome. Igram od 16. godine i umem da kontrolišem pritisak. Bilo je teških trenutaka u mojoj karijeri. Nisam otišao u Efes kao zvezda, ali sam pomogao timu da pobeđuje. Srećan sam jer sam sa Efeson osvojio mnogo toga", rekao je Micić.

Srpskog plejmejkera je pre osam godina kao 52. pika na NBA draftu odabrala Filadelfija. U decembru 2020. godine Seventisiksersi su prava na srpskog reprezentativca trejdovali u Oklahomu, za koju već nastupa Aleksej Pokuševski.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво