Читај ми!

Lažni Klej Tompson objavio video kako je prevario obezbeđenje i zagrevao se za meč finala NBA lige

Američki jutjuber Doson Gurli, uspeo je da uđe u "Čejs centar", dom košarkaša Golden Stejta, prerušen u člana Voriorsa Kleja Tomspona. Gurli je prošao pet prstenova obezbeđenja i nekih desetak minuta šutirao na koš pred meč finala NBA lige između Golden Stejta i Bostona.

Jutjuber je već nekoliko godina u centru pažnje poznat kao "lažni Klej Tompson".

Godinama je ispred dvorane Golden Stejta (prvo "Orakl arene", a potom i "Čejs centra"), davao autograme navijačima, slikao se kako sa njima, tako i sa obezbeđenjem i igračima Voriorsa. 

I dok su neki bili svesni da se radi o dobrom štosu i imitaciji šutera Golden Stejta, bilo je i onih koji su zaista verovali da su dobili autogram ili se slikali sa Klejom. 

Ove godine, Gurli je otišao korak dalje, pošto je uspeo da kroči na parket dvorane i desetak minuta šutira na koš pred peti meč NBA finala između Golden Stejta i Bostona.

U videu koji je objavio na svom Jutjub kanalu, Gurli je pokazao kako je neočekivano uspeo da prođe nekoliko prstenova obezbeđenja, koje je nasamario predstavljajući se kao Klej Tomspon.

Nakon što je desetak minuta šutirao na koš, nakon napuštanja terena, jedna radnica obezbeđenja ustanovila je da se nije radilo o pravom Kleju Tompsonu, zbog čega ga je udaljila iz dvorane. 

Američki jutjuber prvo je mislio da će moći sa plaćenom ulaznicom da uđe na peti meč NBA finala, ali je potom imao razgovor sa čelnicima obezbeđenja dvorane i Golden Stejta, koji su mu rekli da njegova karta neće važiti, kao i da dobija doživotnu zabranu ulaska na utakmice Golden Stejta.

"Da li je vredelo potrošiti 10 hiljada dolara na karte i potom dobiti doživotnu zabranu? Apsolutno. Bio sam NBA košarkaš na 10 minuta čoveče", napisao je Gurli na društvenim mrežama. 

четвртак, 09. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара