Читај ми!

Brejk Majamija za vođstvo nad Bostonom u finalu Istoka

Košarkaši Majamija poveli su 2-1 u finalu plej-ofa Istočne konferencije protiv Bostona, pošto su napravili brejk u Masačusetsu. Hit je došao do drugog trijumfa u seriji nakon neizvesne utakmice, rezultatom 109:103.

Najbolji tim Istoka u regularnom delu sezone imao je više od 20 poena prednosti nakon prve četvrtine, potom i maksimalnih +26, ali je sve mogao da prospe u finišu.

Seltiksi su se vratili zahvaljujući velikom broju promašaja i grešaka rivala, ali na njihovu žalost, vremena za potpuni preokret nije bilo.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Bem Adebajo sa 31 poenom (15/22 iz igre), 10 skokova, 6 asistencija, četiri ukradene i po jednu izgubljenu loptu i blokadu. Pratio ga je odlično Pi-Džej Taker sa 17 poena, jednim više od Strusa.

Na drugoj strani potpuno je podbacio Džejson Tejtum koji je za 40 minuta postigao samo 10 poena, uz 11 promašaja iz igre.

Seltiksima nije bilo dovoljno ni 40 poena Džejlena Brauna koji je uhvatio i devet lopti, ali ni sjajna rola veterana Ala Horforda koji je duel završio sa dabl-dablom od 20 poena i 14 skokova.

Majami sada vodi 2-1, a sledeća utakmica na programu je takođe u Bostonu u noći između ponedeljka i utorka po srednjoevropskom vremenu.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво