Читај ми!

Jokić objasnio slogan sa majice

Nikola Jokić je jedan dan nakon što mu je stručni štab Denver Nagetsa priredio veliko iznenađenje i doneo mu MVP trofej u Sombor, imao priliku da u opuštenoj atmosferi odgovori na nekoliko pitanja novinara preko interneta. Između ostalog, objasnio je i slogan na majici koju je nosio.

Srpski centar je odgovarao na brojna pitanja novinara koje je najviše interesovala njegova vrlo emocionalna reakcija na gest tima, a on je istakao da je bio vrlo prijatno iznenađen jer uopšte nije očekivao nešto tako.

Govorio je o svojoj dosadašnjoj karijeri kao i planovima za budućnost, a kroz smeh je prokomentarisao i slogan na majicama koje su nosili on i njegov trener Majkl Meloun.

Istakao je da mu se izuzetno svideo slogan na majicama koji kaže "Razočarajte ljude koji ne žele da uspete" i nada se da ga je opravdano nosio.

U NBA ligi predstoje dva značajna događaja u Čikagu. To su lutrija za NBA draft koja će odrediti koji će timovi prvi imati šansu da biraju nove igrače. A drugi je izbor novih igrača koje timovi mogu pozvati da budu njihovi članovi. Među tim igračima biće i Nikola Jović iz Mege.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво