Читај ми!

Radonjić:Najvažnije je da smo poveli, okrećemo se revanšu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan pobedom nad Cedevita Olimpijom ali je posle kraće analize meča konstatovao i da nisu svi elementi igre bili idealni. Naglasio je da se tim odmah okreće narednim mečevima i očekuje da će pružiti maksimum.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Cedevita Olimpiju sa 93:82 na svom terenu i došli do prednosti u polufinalnoj seriji ABA lige, a trener Radonjić je ukratko analizirao meč.

"Zadovoljan sam pobedom, to je naravno bilo najvažnije. Što se tiče samog toka utakmice bilo je dosta problema u odbrani ili bolje da kažem da su oni bili sjajni u napadu.", rekao je trener Dejan Radonjić.

Strateg crveno-belih je istakao kvalitet suparnika konstatujući da zbog toga tim mora biti maksimalno koncentrisan ukoliko želi pobedu.

"Protiv ekipe kakva je Cedevita Olimpija, sa takvim napadačkim potencijalom, moraš da budeš koncentrisan svih 40 minuta. Nismo kontrolisali neke stvari, primili smo 48 poena u prvom poluvremenu, što je zaista mnogo, ali smo imali prednost što je bilo značajno. Gradili smo rezultat i uspeli da povedemo 1:0. Okrećemo se revanšu i to odmah. Hvala publici što nam je dala sjajnu podršku, u veoma značajnom momentu iz više aspekata", izjavio je Radonjić na konferenciji za medije.

"Značajno je što smo pobedili, ali pravićemo analizu odmah zbog naredne utakmice i nadam se sledećih.", dodao je Zvezdin trener.

Radonjić je istakao da je ovaj meč bio važan i zbog analize i sagledavanja situacije u kojoj se nalaze jer je pred timom veliki izazov.

"Ono što smo imali od 23. aprila do danas, stava sam da je moglo da bude i lošije i bolje, čekali smo da sagledamo meč da bismo videli u kakvom smo statusu. Treba dobro sagledati situaciju i da ispravimo stvari sa kojima nismo zadovoljni. To neće biti lako, pogotovo jer imamo igrače koji nisu u najboljem fizičkom stanju.", poručio je Radonjić.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи