Читај ми!

Dža Morant povređen, možda propušta četvrti meč polufinala

Najbolji igrač Memfisa Dža Morant povredio se na utakmici sa Golden stejtom i njegov trener Tejlor Dženkins je izjavio da nije siguran hoće li biti spreman za četvrti meč polufinalne serije Zapada. Njegov izostanak bio bi veliki hendikep za tim koji trenutno gubi sa 2:1 u seriji.

U jednom trenutku finiša trećeg duela Memfisa i Golden stejta Dža Morant je bio u duelu sa bekom „Ratnika" Džordanom Pulom kada je obnovio povredu kolena sa kojom već duže vremena ima problema.

„I dalje se ispituje kakvo mu je stanje. Iz onoga što je meni rečeno mogu da zaključim da najverovatnije neće igrati. Velike su šanse za to. Naš medicinski tim je detaljno pregledao snimak zabeležen u trenucima kada se Morant povredio. Dža je igrao sjajno, osećao se odlično, a onda ga je Pul uhvatio za koleno i to je doprinelo potencijalnoj povredi koja je morala da izbaci Morenta iz igre. Očigledno je da se bovredio zbog tog duela", izjavio je njegov trener Tejlor Dženkins.

Dža Morant je jedan od ključnih igrača Memfisa i biće im veliki problem ukoliko na njega ne mogu računati u narednom duelu koji ih očekuje već u noći između ponedeljka i utorka.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво