Читај ми!

Filadelfija savladala Majami uprkos sjajnom Džimiju Batleru

Košarkaši Filadelfije nadigrali su tim Majamija sa 116:108 na svom terenu i došli do izjednačenja – 2:2 u polufinalnoj seriji Istoka. U gostujućem timu Džimi Batler je odigrao fantastičnu utakmicu i postigao 40 poena, ali je čak i njegov učinak uspeo da anulira tandem Harden–Embid.

Povratkom Džoela Embida, koji je igrao meč sa zaštitnom maskom, vratila se i Filadelfija na pobedničku stazu i uspela da na svom terenu izjednači rezultat u polufinalnoj seriji.

Od starta se odvijao ravnopravan duel, a domaćini tek u finišu prvog poluvremena uspevaju da dođu do dvocifrene prednosti.

U nastavku, gosti su pojačali pritisak, a sjajno ih je predvodio Džimi Batler, nekadašnji igrač tima iz Pensilvanije. Bek Hita ubacio je čak 40 poena uz tri skoka i šest asistencija, ali je i to bilo nedovoljno da se ugrozi pobeda domaćima.

Pobednički tim je sjajno predvodio tandem Harden–Embid uz asistenciju Tajrisa Maksija.

Džejms Harden pružio je jednu od najboljih partija i bio precizan u ključnim delovima meča, koji je završio sa 31 postignutim poenom uz devet asistencija i sedam skokova. Džoel Embid je dodao 24 poena uz 11 skokova, Tajris Maksi je imao 18 poena, a dvocifreni su bili i Tobijas Heris sa 13, Deni Grin sa 11 i Džordžis Nijang sa 10 postignutih poena.

U poraženom timu, osim Batlera, odlična učinak su imali i Bem Adebajo sa 21 i Viktor Oladipo sa 15 poena.

среда, 18. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи