Читај ми!

Dalas nadigrao Finiks za izjednačenje

Košarkaši Dalasa pobedili su Finiks sa 111:101 i maksimalno iskoristili domaći teren da u četvrtoj utakmici izjednače rezultat na 2:2 u polufinalu Zapadne konferencije. Domaćine je predvodio Luka Dončić, a gostima nije pomogla ni odlična igra Devina Bukera, koji je bio najefikasniji na meču.

Teksašani su iskoristili prednost domaćeg terena i na samom startu meča došli do dvocifrene prednosti, koju su uspešno održavali do konačne pobede.

Gosti su pojačali tempo, ali su uspeli samo da umanje razliku u trećoj četvrtini, što je bilo sve jer su domaćini u finišu meča zadržali prednost za sigurnu pobedu.

Finiksu nije mnogo pomogla ni odlična igra Devina Bukera, koji je meč završio kao najefikasniji igrač sa 35 poena uz četiri skoka i sedam asistencija. Pratili su ga Dže Krauder sa 15 poena, a Deandre Ejton je ostvario dvostruki dvocifren učinak – 14 poena uz 11 skokova.

Domaćine je opet predvodio Luka Dončić. Iako nije bio uobičajeno efikasan, imao je odličnu podršku tima. Meč je završio sa 26 postignutih poena uz sedam skokova i 11 asistencija. Odlično su ga pratili Dorijan Fini-Smit sa 24 i Džalen Branson sa 18 postignutih poena, a srpski internacionalac Boban Marjanović nije ulazio u igru.

Dalas je odlično iskoristio mečeve na svom terenu i došao do izjednačenja u polufinalnoj seriji, a 11. maja na programu je peta utakmica, koja će se igrati u Finiksu.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво