Читај ми!

Rešeno pitanje ko je bolji Džordan ili Lebron

Pitanje od milion dolara koje muči košarkašku javnost već gotovo dve decenije jeste ko je najbolji igrač u istoriji ove igre – Majkl Džordan ili Lebron Džejms. Konačno smo dobili odgovor što se tiče jedne, ne baš svakidašnje kategorije.

Dvojica velikana meta su konstantnih poređenja na košarkaškom terenu, ali su se ovoga puta našli kao rivali u posebnim ulogama.

Na takmičenju za najbolju tekilu, u konačnom izboru ostala su dva brenda – jedan koji pripada "njegovom letećem visočanstvu", a drugi čiji je vlasnik "kralj".

Ako je verovati fanovima i onima koji su probali navedena pića, pobedu je odneo Lebron Džejms!

Lebron je 2020. godine, zajedno sa poslovnim partnerom Meverikom Karterom, investirao u kompaniju "Lobos 1707" i nagrada je došla veoma brzo.

S druge strane, Džordan u svom vlasništvu ima tekilu "Cincoro" i baš ta dva brenda došla su do finala nacionalnog takmičenja za kvalitet ovog alkoholnog pića, u kategoriji "Best Tequila Resposado", odnosno najbolja tekila koja je "odležala" najmanje dva meseca u buradima.

Džordanova tekila košta 114 dolara, odležala je u burićima za viski od osam do deset meseci i ima ukusne note agave, začina, vanile i sušenog voća.

Džejmsov proizvod pravljen je stoprocentno od agave, sorte Blue Weber i odstojao je u buradima od belog hrasta šest meseci, nakon čega je usledio period "ležanja" u vinskim buradima sorte Pedro Himenes, kako bi dobio pikantnu notu.

Iako je tekila sadašnjeg igrača Lejkersa mnogo jeftinija i košta "samo" 51 dolar, u nezvaničnom takmičenju, među degustatorima, odnela je pobedu, dok će zvanična odluka o šampionu biti saopštena sredinom juna.

Prvo finale koje je Majkl Džordan izgubio.  

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво