Читај ми!

Memfis nadigrao Minesotu za polufinale

Košarkaši Memfisa savladali su Minesotu sa 114:106 na gostovanju i, sa 4 pobede i dva poraza u četvrtfinalnoj seriji, izborili plasman u polufinale Zapada. Gosti su do odlučujuće pobede došli odličnom timskom igrom kojom su uspeli da načine rezultatski preokret u samom finišu meča.

Minesota je odlično ušla u meč u Mineapolisu i vodila tokom većeg dela meča, a u poslednju četvrtinu su ušli i sa dvocifrenom prednošću.

Kad se učinilo da će tim predvođen Entonijem Edvardsom doći do izjednačenja u seriji i izboriti majstoricu, gosti su odličnom timskom igrom uspeli da načine preokret u poslednjoj četvrtini.

U timu Memfisa najefikasniji su bili Dilon Bruks i Dezmond Bejn, sa po 23 poena. Dabl-dabl učinak ostvarili su Džeren Džekson sa 18 poena uz 14 skokova i Brendon Klark sa 17 poena i 11 uhvaćenih lopti. Iako nije bio uobičajeno efikasan, Dža Morant je meč završio sa 17 poena, 11 asistencija i dva skoka su mu nedostajala za tripl-dabl.

Poraženom timu je slaba uteha što su njihova dva igrača bili najefikasniji na meču. Entoni Edvards je bio najefikasniji sa 30 poena i po pet skokova i asistencija, pratio ga je Džejden Mekdenijels sa 24 poena, a Karl Entoni Tauns je upisao dabl-dabl sa 18 poena i 10 skokova, no sve im je to slaba uteha.

Memfis će posle sjajne sezone i serije pobeda u polufinalu odmeriti snage sa timom Golden stejta.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво