Читај ми!

Jokić za kraj o porazu od Voriorsa, reprezentaciji, MVP nagradi...

Srpski košarkaš Nikola Jokić završio je sezonu u NBA ligi i za RTS poslednji put pričao o učinku Denvera u plej-ofu, šansi da dobije MVP nagradu, ali i o mogućnosti da zaigra za Srbiju na Evropskom prvenstvu.

Jokićev Denver je eliminisan u četvrtfinalu plej-ofa od Golden Stejta, uprkos maestralnoj partiji našeg igrača.

Nikola je dominirao pod obručima i za 32 minuta na parketu postigao 30 poena (12/18 iz igre, 0/2 trojke, 6/8 penali), uz 19 skokova i osam asistencija, ali to nije bilo dovoljno za pobedu i sada ga očekuje odmor i, kako sam kaže, povratak u Sombor.

"Što se tiče utakmice, bili smo u igri, vodili smo čak u četvrtoj četvrtini osam razlike. Napravio sam par glupih faulova, možda sam uskratio ekipu svog prisustva, ali je Demarkus odigrao sjajnu utakmicu, tako da se nije osetio moj izostanak", rekao je Jokić i dodatno analizirao poslednji duel sa Voriorsima.

"Mislim da smo mogli nešto drugačije da uradimo, ali na kraju neka želja, neka borba, možda malo i umor... pa nismo napravili neke promene koje bi nam možda pomogle da pobedimo."

Jedno od pitanja je bilo i ono koje navijače u Srbiji najviše interesuje – da li će igrati za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu?

"Stvarno ne znam, videću kada dođem kući kako će biti."

Za kraj, Jokić je potvrdio i da ukoliko bude dobio MVP priznanje za najkorisnijeg igrača u regularnom delu sezone, ne bi se vraćao u Ameriku kako bi je preuzeo.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво