Читај ми!

Indijana nadigrala Ratnike u produžetku uprkos odličnom Kariju, Bjelica solidan

Stef Kari je nastavio seriju odličnih igara ali to nije pomoglo Golden stejtu da izbegne poraz od Indijane sa 117:121 u dramatignoj završnici produžetka meča. I Nemanja Bjelica je imao solčodan učinak iko je kratko boravio u igri.

Tim Golden stejta je dobro ušao u meč na svom terenu i poveo u meču ali su gosti uspeli da uzvrate i razviju vrlo ravnopravan duel načinivši preokret za izjednačenje u trećoj četvrtini.

Finalna četvrtina je završena nerešenim rezultatom pa se ušlo u produžetak u kome su gosti izborili odlučujuću prednost za konačnu pobedu.

Odlična timska igra Indijane uspela je da anulira sjajan učinak Stefa Karija koji je bio nezadrživ i u ovom meču koji je završio kao najefikasniji igrač sa 39 postignutih poena uz 5 skokova i 8 asistencija, a sledeći na listi strelaca u timu Kevon Luni i Klej Tompson su imali 13 i 12 poena.

Naš internacionalac Nemanja Bjelica je u igri bio samo 14 minuta ali je postigao 8 poena uz 6 skokova i 2 asistencije.

Na drugoj strani u timu Indijane čak sedam igrača je imalo dvocifren šuterski učinak a predodio ih je Kris Duarte sa 27 poena uz 7 skokova i 3 asistencije, a odlično su ga pratili Holidej i Džejkson sa 16 i 15 poena.

Na gostujućim terenima sinoć su pobede slavili i Finiks nad Dalasom sa 109:101 uprkos novoj odličnoj igri Luke Dončića, kao i Nju Orleans nad Njujorkom sa 102:91 u Medison Skver Gardenu.

Utakmice NBA lige:

Dalas - Finiks 101:109

Njujork - Nju Orleans 91:102

Golden Stejt - Indijana 117:121 posle produžetka

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво