Читај ми!

Kari i Tompson loši, a Bjelica katastrofalan u debaklu od Milvokija

Košarkaši Milvoki baksa deklasirali su Golden Stejt voriorse u derbiju NBA lige i tako rivalu naneli treći poraz u poslednje četiri utakmici. Milvoki je na svom parketu dominirao od prvog do poslednjeg trenutka i na kraju trijumfovao rezultatom 118:99.

Baksi su iskoristili katastrofalan šut protivničkot tima i dileme rešili već u prvoj četvrtini (37:21), da bi na poluvreme otišli sa skoro 40 poena viška.

Aktuelnog šampiona ponovo je predvodio Janis Adetokumbo, koji je ostvario treći tripl-dabl u sezoni (30 poena, 12 skokova i 11 asistencija).

Kris Midlton je pomogao sa 23 poena, pet uhvaćenih lopti i sedam uspešnih dodavanja, dok je Bobi Portis dodao 20 poena.

Na drugoj strani, podbacili su svi glavni igrači, što se vidi po tome da je najefikasniji bio Endru Vigins sa 16 poena. Stef Kari je postigao samo 12 (4/11 iz igre), dok je Klej Tompson dodao poen manje uz još lošiji procenat šuta.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica utopio se u sivilo svog tima i meč je završio bez poena. Promašio je svih sedam šuteva iz igre, od toga četiri trojke, a zabeležio je samo skok i tri asistencije.

Ekipa Stiva Kera i dalje je druga na Zapadu sa 30 pobeda i 11 poraza, dok je Milvoki četvrti tim Istoka sa skorom 27-17.

Memfis je ostvario 11. uzastopni trijumf pošto je savladao Minesotu 116:108, Nju Orleans je bio bolji od Klipersa 113:89, dok je Oklahoma Siti tander bez našeg Alekseja Pokuševskog iznenadio Bruklin netse – 130:109.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво