Читај ми!

Zbog korone odloženi mečevi i ABA i Evroligi

Zbog koronavirusa odložene su utakmice Cibone i Zadra u 16. kolu ABA lige i Panatinaikosa i Makabija 21. kolu Evrolige. Sve više košarkaških klubova ima problem sa sastavom timova zbog pandemije i sve je više odloženih utakmica.

Zbog koronavirusa odložena je utakmica 16. kola ABA lige između Cibone i Zadra koja je bila zakazana za petak u Zagrebu, saopšteno je na sajtu regionalnog takmičenja. Do odlaganja je došlo na zahtev Zadra, koji je prijavio veći broj slučajeva zaraze koronavirusom.

Tako je u 16. kolu prema predviđenom rasporedu ostala još samo jedna utakmica koju bi u subotu (19 sati) u Podgorici trebalo da odigraju Studentski centar i Partizan.

Još ranije je zbog velikog broja zaraženih igrača otkazano pet mečeva: FMP - Cedevita Olimpija, Krka - Mega, Split - Budućnost, Borac - Mornar i Crvena zvezda - Igokea.
Iz istih razloga i utakmica 21. kola Evrolige Panatinaikosa i Makabija je odložena, saopšteno je na sajtu Evrolige.

Makabi je zatražio odlaganje utakmice jer ima nekoliko igrača pozitivnih na koronavirus, a za odigravanje meča potrebno je barem osam zdravih igrača.

Panatinaikos je na pretposlednjoj poziciji u Evroligi sa samo četiri pobede i 14 poraza, dok je Makabi posle osam uzastoopnih poraza na bilansu od sedam pobeda i 11 neupeha.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво