Читај ми!

Niksi proslavili Božić u "Gardenu", loše šutersko veče za Bogdana

Njujork niksi su u svom "Medison skver gardenu" ubedljivo savladali Atlantu 101:87, u prvoj Božićnoj utakmici u NBA ligi. Rendl predvodio Nikse, Voker zabeležio tripl-dabl učinak, na drugoj strani loše šutersko veče imao je Bogdan Bogdanović.

Niksi su franšiza koja je najčešće igrala na Božić u NBA istoriji, a u svom 54. "svečanom" nastupu zabeležili su ubedljiv trijumf protiv Atlante - 101:87.

Hoksi nisu igrali na 25. decembar još od 1989. godine, a večeras su im izuzetno nedostajali Tre Jang i Kevin Herter, dok ostali stareri nisu pružili dovoljno kvalitetne partije da bi se savladali raspoloženi Niksi.

Njujork je vodio od početka do kraja utakmice - već u prvoj četvrtini domaći su stekli dvocifrenu prednost, Hoksi se nekoliko puta vraćali, ali nisu uspeli da se odbrane od dalekometne paljbe Niksa.

Domaći su meč završili sa čak 20 postignutih trojki (iz 50 pokušaja), a pogađali su posebno kada je to bilo najpotrebnije.

Džulijus Rendl bio je najefikasniji na meču sa 25 postignutih poena, Furnije i Grajms dodali su po 15, ali je slavu ukrao Kemba Voker, koji je zabeležio tripl-dabl učinak.

Nekadašnji košarkaš Šarlota i Bostona meč je završio sa 10 poena, 10 skokova i 12 asistencija, što mu je treći trocifreno dvocifreni učinak u karijeri, prvi od 2014. godine.

Bogdan Bogdanović upisao je osam poena, pet skokova i četiri asistencije, ali uz očajan šut iz igre (2/12), dok su najefikasniji bili Džon Kolins i Delon Rajt sa po 20 poena.

Atlanta je 11. na Istoku NBA lige sa skorom 15-17, Niksi su odmah iza sa porazom više.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи