Читај ми!

Trojka Hauarda dve sekunde pre kraja za pobedu Asvela u Monaku, Olimpijakos ubedljiv u Milanu

Košarkaši Asvela savladali su Monako sa 85:84 u meču 12. kola Evrolige. Košarkaši Olimpijakosa savladali Olimpiju u Milanu - 93:72. Barselona nadigrala Žalgiris rezultatom 96:73.

Asvel je zabeležio sedmu pobedu u prvenstvu i zauzima osmu poziciju na tabeli. Monako je ostao na pet trijumfa u sezoni i na 11. mestu.

Neizvestan i uzbudljiv meč odigrale su dve ekipe. Asvel je vodio tokom većeg dela susreta, da bi Monako u poslednjoj četvritni uspeo da preokrene i povede.

Velika borba u finišu, domaćin je imao dva poena prednosti, ali je Hauard dve sekunde pre kraja pogodio trojku i doneo svojoj ekipi pobedu.

Najefikasniji u ekipi Asvela bio je upravo Hauard sa 23 poena i 10 skokova, Kaudi je dodao 15, a Gist 13. U poraženom timu Li je ubacio 20 poena, Džejms 18, a Dijalo 15.

U narednom kolu Asvel gostuje Bajernu, a Monako kod Fenerbahčea.

Olimpijakos je bio ubedljiv u Milanu - 93:72 i zabeležio osmu pobedu u sezoni i trenutno je na trećem mestu. Tim iz Milana je sa istim skorom na četvrom mestu.

Olimpijakos je do pobede predvodio Larencakis sa 18 poena, Dorsej je dodao 14, a Vezenkov 12. U timu Olimpije, Šilds je imao učinak od 26 poena, dok je Datome dodao 12.

Olimpijakos u 13. kolu igra protiv  Uniksa u Kazanju, a Olimpija kod Albe u Berlinu.

Barselona je na svom terenu nadigrala Žalgiris rezultatom 96:73. Barsa e zadržala čelnu poziciju sa 10 pobeda i dva poraza, koliko ima i drugoplasirani Real. Žalgiris je na začelju kolone sa samo dve pobede.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Jokubaitis sa 15 poena, Oriola je dodao 13, a Hejes 12. u ekipi Žalgirisa, Vebster je imao učinak od 13 poena, Blaževič 10. 

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво