Читај ми!

Jokić za RTS: Moja igra bila odlična, ali je odbrana ključna

Nikola Jokić je posle pauze od jedne utakmice odigrao još jednu briljantnu utakmicu u dresu Denver Nagetsa, uz novi tripl-dabl učinak i 22 poena. Nagetsi su pobedili Atlantu u kojoj igra Bogdan Bogdanović sa 105 prema 96, a Jokić je za RTS analizirao meč, prokomentarisao svoji igru i dao mišljenje o narednoj utakmici sa Portlandom.

Nikola Jokić nije želeo da se osvrće na razloge predhodno propuštenog meča već se posvetio analizi sinoćnog duela sa Atlantom.

"Utakmica sa Majamijem je bila, pa prošla. A večerašnja utakmica je bila stvarno super za nas. Imamo taj trend da igramo dobro odbranu tokom sezone što je stvarno super i to će nam mnogo pomoći u nastavku sezone.", rekao je Jokić.

Srpski centar se osvrnuo na svoj doprinos pobedi opet ističući važnost timske igre.

"Moja partija je, eto, bila dobra. Dosta smo promašivali i individualno i grupno, tako da moramo malo bolje da šutiramo. Ali eto, dobro je kad pobedimo, kad tim igra bolje. Očekuje nas Portland za par dana. Uvek su nezgodni i bude velika borba. Verovatno će biti i ova sledeća", rekao je Jokić.

Na pitanje kako ocenjuje početak ove sezone i može li se uporediti sa prošlom, Jokić kaže da ne mogu da se porede.

"Igramo utakmicu po utakmicu, igramo svaku na pobedu. Tako da... Svako svakoga može da pobedi, a mi pokušavamo da svakog nadigramo", zaključio je Jokić.

U sledećem meču Denveru u goste dolazi Portland u noći između nedelje i ponedeljka, a onda Nagetsi putuju u Dalas gde igraju protiv ekipe Maveriksa u noći između ponedeljka i utorka.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво