Читај ми!

Nešto ozbiljno ne valja u Denveru – "horor film" i Jokićeve kritike saigračima

Situacija u Denver nagetsima nije najbolja pred početak nove sezone u NBA, informacije su koje stižu od novinara koji pomno prate franšizu iz Kolorada. Prošlogodišnji finalista Zapadne konferencije i ekipa za koju igra naš Nikola Jokić, ne deluje spremno za start takmičenja u najjačoj ligi na svetu.

Denver je u pet predsezonskih mečeva ostvario samo jednu pobedu, i to protiv Oklahome posle produžetka, a srpski centar je veoma nezadovoljan stanjem svog tima.

Herison Vind, čovek kojem je posao da prati "grumenje", otkrio je i šta je Jokić poručio saigračima

"Momci, loši smo. Ne radimo ništa, samo trčimo po terenu. Ne znamo kako nam idu akcije, ne igramo našu odbranu. Ne igramo odbranu kako znamo i umemo. U sredu će nas razbiti", navodno je izjavio momak iz Sombora.

Sa njegovim stavom saglasio se i trener Majk Meloun, koji je imao šta da kaže svojim izabranicima tokom gledanja snimka na poslednjem treningu.

"Bilo je kao u horor filmu. Citirao sam čuvenog filozofa gospodina Džonatana Vudena. Nemojte nikada da pomešate aktivnost sa uspešnošću. Mi smo samo trčali po terenu. Nemam problem sa time da 'prozovem' svakoga za njegov deo odgovornosti", istakao je Meloun.

Aktuelni MVP najjače lige na svetu dobio je podršku trenera jer se od njega očekuje da bude lider u svim segmentima.

"Momci treba da imaju hrabrost da budu iskreni i da slobodno kažu šta imaju, a da istovremeno ne budu toliko prokleto osetljivi. Ovih dana su svi toliko prokleto osetljivi. Nadam se da ćemo odrasti u tom segmentu", zaključio je Meloun.

NBA liga počinje u noći između utorka i srede utakmicama Bruklin nets – Milvoki baks i Los Anđeles lejkers – Golden stejt voriors, dok Denver prvi meč igra dan kasnije protiv Finiks sansa.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара