Читај ми!

Zvezda na teškom ispitu u Moskvi

Košarkaši Crvene zvezde od 19 sati igraju protiv CSKA u Moskvi u četvrtom kolu Evrolige. Tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Zvezda u Rusiju ide posle trijumfa nad Žalgirisom, a Radonjić ističe da njegova ekipa treba da vidi kako će odgovoriti kvalitetnom rivalu.

"CSKA svake godine napada vrh, ima iste ciljeve. Tako je i ove sezone. Već na početku je pokazao da je među favoritima za osvajanje. Tim pun kvaliteta, iskustva, trofeja. Čeka nas težak posao u Moskvi i biće potrebno da budemo jako dobri da bi parirali CSKA", izjavio je trener Dejan Radonjić.

"Nadamo se da ćemo što pre izaći iz problematike sa povredama i da ćemo imati još igrača na koje možemo da računamo za sledeći period, koji je takođe jako zahtevan. Sigurno ćemo dati sve od sebe i pokušati da odigramo najbolje što možemo. Znamo protiv koga igramo, ali želimo da izađemo na parket i damo maksimum", zaključio je Radonjić.

Košarkaš Dejan Davidovac smatra da je CSKA i ove sezone jedan od favorita za titulu prvaka Evrope i da će njegov tim imati težak zadatak u Moskvi.

"CSKA je u ovom trenutku možda i najbolja ekipa u Evropi. Teška utakmica, ali daćemo sve od sebe da pokušamo da ih pobedimo. Idemo u Moskvu raspoloženi i očekujem dobru utakmicu", rekao je Davidovac.  

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се