Obradović pred Cibonu: Kvalitetan protivnik, da odigramo najbolje što možemo

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da će njegov tim protiv Cibone pokušati da odigra najbolje što može. Sigurno da je Partizan veliki protivnik i da će ovo biti dobra utakmica, rekao je trener košarkaša Cibone Vladimir Jovanović.

Crno-beli će u petak od 19 sati u Dvorani "Dražen Petrović" u Zagrebu igrati protiv Cibone u četvrtom kolu ABA lige, a klasik regiona obe ekipe dočekuju sa tri pobede.

"U tri kola smo neporaženi i Cibona i mi. Ono što smo imali priliku da vidimo i tokom pripremnog turnira u Opatiji, na utakmici protiv Cibone je da je to veoma mlada ekipa koja igra agresivnu košarku i koja je u prva tri kola pokazala kvalitet koji ima. Spremamo se i probaćemo da odigramo najbolje što možemo, imajući u vidu i tu pripremnu utakmicu koju smo igrali protiv njih na turniru u Opatiji", rekao je Obradović za klupski sajt.

"Vidi se da imaju izuzetno dobru hemiju u timu, vidi se da u svakom trenutku znaju šta hoće. Naravno, to je zasluga i njihovog trenera i svih tih mladih igrača koji igraju sa velikom željom, a na nama je da se kroz još dva treninga pripremimo i odigramo najbolju moguću utakmicu", istakao je Obradović.

Bek Partizana Uroš Trifunović očekuje tešku utakmicu u Zagrebu, ali veruje u pobedu crno-belih.

"Cibona je vrlo mlada ekipa, čak su malo mlađi i od nas. Očekuje nas veoma zahtevna utakmica na obe strane terena, kako u napadu, tako i u odbrani. Tokom predsezone smo igrali protiv i izgubili. Ipak, od tada do danas smo mnogo porasli kao ekipa, iako se još uvek uigravamo. Cibona ima skor 3:0 i definitivno je ekipa koja može da pobedi bilo koga u ABA ligi, ali mi u Zagrebu idemo na pobedu", poručio je Trifunović.

Jovanović: Partizan veliki protivnik, odigraćemo hrabro

Sigurno da je Partizan veliki protivnik i da će ovo biti dobra utakmica, rekao je trener košarkaša Cibone Vladimir Jovanović.

"Sigurno da je Partizan veliki protivnik i da će ovo biti dobra utakmica, mi smo jedine neporažene ekipe u dosadašnjem delu takmičenja što utakmici dodaje još jednu posebnu draž. Svesni smo njihovih kvaliteta i snage, znamo da su oni ekipa koja je složena za najviše ciljeve."

"Mi smo radili kao i do sada maksimalno koliko znamo i možemo. Odigraćemo hrabro i jako, da pokažemo sav talenat i kvalitet koji imamo i nadamo se da ćemo nakon utakmice biti zadovoljni", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Košarkaš Amar Gegić očekuje jako tešku utakmicu.

"Moramo održati koncentraciju na nivou svih 40 minuta i ispoštovati dogovore iz svlačionice, kao i da odigramo sa puno kontakta. Nadamo se da će biti što više publike koja će nam svakako olakšati svojom podrškom i koja će pokušati da nas pogurati ka pobedi", rekao je Gegić.

 

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво