Читај ми!

Zvezda dočekuje Žalgiris u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde domaćini su Žalgirisu u utakmici trećeg kola Evrolige. Tok meča i kretanje rezultata na meču u dvorani "Štark arene" možete pratiti na našem portalu.

Tim Zvezde, koji ima puno problema sa povredama igrača, dočekuje ekipu Žalgirisa u utakmici trećeg kola Evrolige koja počinje u 19 časova, ali očekuju da će nastaviti seriju dobrih igara koju su započeli pobedom u Tel Avivu.

Biće to prvi meč srpske ekipe u elitnom takmičenju koji igra na domaćem parketu, a goste će predboditi novi trener, pa je umesto Austrijanca Šilera stigao slovenački stručnjak Jurij Zdovc.

Trener crveno-belih je siguran u spremnost svog toma, ali je u izjavama posebno istakao i da računa na značajnu podršku navijača kako bi njegov tim nastavio seriju uspešnih nastupa uprkos brojnih organizacionih problema u kojima se nalazi.

Utakmica Crvene zvezde i Žalgirisa počinje u 19 časova, a tok meča i kretanje rezultata u dvorani "Štark arene" možete pratiti na našem portalu.

Odmah nakon utakmice u Areni, crveno-beli putuju u Moskvu gde ih već u petak očekuje meč 4.kola sa ekipom CSKA,a već u nedelju od 21 sat i derbi 4.kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom.

 

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво