Читај ми!

Jokić na korak od tripl dabla u porazu od Minesote

Košarkaši Denvera poraženi su na svom terenu od Minesote sa 114:112 u sinoćnom meču pripremne serije, a Nikola Jokić, iako nije bio uobičajeno efikasan, bio je nadomak trostrukog dvocifrenog učinka. Na gostovanjima pobede su odneli Indijana nad Klivlendom i Majami nad San Antoniom, a na svom terenu Čikago je ubedljivo nadigrao Nju Orleans sa čak 121:85!

Minesota je kao gost nadigrala Denver posle dramatične završnice u kojoj se izborila za produžetak, a potom i nadigrala domaćina.

Nikola Jokić nije bio efikasan kao obično, iako je sa deset postignutih poena uz devet skokova i deset asistencija bio nadomak trostrukog dvocifrenog učinka.

Najefikasniji na meču bili su njegovi saigrači Hiland sa 21 i Porter sa 16 poena, ali im to nije pomoglo da se na svom terenu sačuvaju od raspoloženog tima Minesote, koji je uspeo u završnici meča da izbori produžetak u kome je došao do pobede.

Pobednički tim je do trijumfa došao dobrom timskom igrom, a u efikasnosti ih je predvodio Malik Bizli sa 13 postignutih poena uz tri skoka.

Košarkaši Čikaga su na svom terenu deklasirali Nju Orleans sa čak 121:85, a predvodili su ga Lavin sa 21 i Vel sa 19 poena.

Na svom terenu slavio je pobedu i Dalas nad Klipersima – 122:114 uz novu dobru partiju Luke Dončića i Bobana Marjanovića za pobednički tim.

Sa 14 postignutih poena uz osam skokova i devet asistencija, Luka Dončić je ponovo bio među najefikasnijim igračima pobedničkog tima, a Boban Marjanović je za samo nešto više od osam minuta igre postigao pet koševa uz šest skokova.

NBA pripremni mečevi:

Klivlend – Indijana 100:109
Bruklin – Milvoki 119:115
Čikago – Nju Orleans 121:85
Dalas – Klipersi 122:114
San Antonio – Majami 105:109
Denver – Minesota 112:114
Golden stejt – Lejkersi 121:114

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво