Читај ми!

Dobra utakmica u datim okolnostima, ali nisam srećan zbog poraza

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegov tim protiv Fenerbahčea odigrao dobru utakmicu u datim okolnostima, ali da ne može da bude srećan jer je doživljen poraz. Radonjić je istakao da je crveno-bele koštao loš početak meča u Istanbulu.

Zvezda je izgubila od Fenera 61:57 na početku nove sezone u Evroligi, delom i zbog toga što je u Tursku otišla veoma oslabljena.

"Početak utakmice je bio veoma loš za nas, kako u odbrani, tako i u napadu", počeo je Radonjić koji se osvrnuo na sedam izgubljenih lopti u prvih pet minuta.

"Naša defanzivna tranzicija je bila loša. Posle toga, sve je bilo drugačije. Igrali smo bolju odbranu, sa većom koncentracijom. Bili smo pametniji nego na početku, a na startu drugog poluvremena smo učinili šta smo mogli da ostanemo u igri."

Crnogorski stručnjak podvukao je da, uprkos svemu, ne može da kaže da je zadovoljan.

"Imali smo prednost jednom ili dva puta, ali u poslednjih 10 minuta nismo mogli da pronađemo način da promenimo situaciju na terenu. Čestitke Fenerbahčeu, u datim okolnostima bila je ovo dobra utakmica za nas, ali ne mogu da kažem da sam srećan jer smo izgubili", zaključio je Radonjić.

U drugom kolu crveno-beli gostuju kod Makabija u Tel Avivu.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво