Читај ми!

Ubedljive pobede Barse i Olimpijakosa, Asvel bolji od Žalgirisa

Košarkaši Barselone i Olimpijakosa došli su do veoma ubedljivih trijumfa na startu nove sezone Evrolige, dok je Asvel u Vilerbanu pobedio Žalgiris.

Barselona je na domaćem terenu ubedljivo pobedila Albu iz Berlina rezultatom 96:64.

Katalonci su bez ikakvih problema upisali prvu pobedu u novoj sezoni Evrolige. Vodili su od prvog do poslednjeg minuta utakmice, a najvećim delom vrlo ubedljivo.

Svi igrači Barselone su se postignutim koševima upisali u statistiku, ali se istakao Nikola Mitorić sa 22 ubačena poena.

Luk Sikma je bio najefikasniji u poraženoj ekipi - postigao je 16 poena.

Olimpijakos je takođe veoma ubedljivo savladao Baskoniju u Pireju rezultatom 75:50.

Grčka ekipa je od samog početka utamice silovito krenula i konstantno uvećavala svoju prednost - već na kraju prve četvrtine imali su 15 poena viška, a na kraju prvog poluvremena čak 25.

Ništa se nije promenilo ni tokom poslednja dva perioda meča, pošto su gosti iz Vitorije retko uspevali da se spuste i ispod minus 20.

Saša Vezenkov je sa 16 postignutih poena bio najefikasniji u pobedničkom timu, dok je Rokas Giedraitis predvodio Baskoniju sa upisanim poenom manje.

Asvel je na domaćem terenu u Vilerbanu pobedio Žalgiris rezultatom 88:76.

Ekipa iz Francuske je bolje ušla u utakmicu i do prvog dvocifrenog vođstva došla sredinom druge četvrtine.

Žalgiris je postepeno "topio" prednost Asvela, uspeo u jednom trenutku da uzjednači na 50:50, ali nije mogao da preokrene situaciju potpuno u svoju korist.

Asvel je brzo došao do nove prednosti, koju do kraja utakmice nisu ispuštali i koja je u jednom trenutku narasla i na maksimalnih plus 20.

Okobo je bio najefikasniji u timu Asvela sa 23 postignuta poena, a Strelnieks je predvodio Žalgiris dva postignuta poena manje.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи