Читај ми!

Zenit savladao Uniks u ruskom derbiju prvog kola Evrolige

Košarkaši Zenita pobedili su u gostima Uniks rezultatom 70:69 u ruskom derbiju prvog kola Evrolige.

Tokom prvog poluvremena nijedna od ruskih ekipa nije stekla više od šest poena prednosti. Vodio je Zenit 18:12 u jednom trenutku, da bi Uniks vrlo brzo serijom 12-0 došao do 24:18.

Odlični Amerikanac Koner Frankamp, koji je ovog leta u Zenit stigao iz Mursije, postigao je 16 poena već u prvom poluvremenu koje je završeno rezultatom 33:33.

U sličnom ritmu je počeo i treći period meča - Uniks je čuvao blagu prednost, sve dok košarkaši Zenita krajem četvrtine nisu postigli 10 vezanih poena i prešli u vođstvo.

Došli su košarkaši Zenita i do 12 poena prednosti u četvrtoj deonici, ali su se igrači Uniksa brzo oporavili i uveli utakmicu u neizvesnu završnicu.

Ipak, u poslednjem napadu Zenita nisu uspeli čak ni da stignu Bilija Berona, naprave faul i dobiju priliku za još jedan šut na utakmici.

Frankamp je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi iako je u drugom poluvremenu postigao samo dva poena. Bili Beron je doprineo pobedi sa 17 poena, a Džordan Lojd, još jedan bivši košarkaš Crvene zvezde, sa 10.

Ajzea Kenan je bio najbolji u Uniksu - postigao je 18 poena. Lorenco Braun je postigao sedam, uz šest asistencija.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво