Читај ми!

Novica Veličković novi član borda Fondacije KK Partizan

Doskorašnji legendarni kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković novi je član borda Fondacije KK Partizan "Dobro pamtim sve".

Kako su saopštili crno-beli, Veličković je na tom mestu zamenio nedavno preminulog Dušana Dudu Ivkovića i tako postao deo upravljačkog tela uz Dragana Kićanovića i Ostoju Mijailovića.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović izjavio je da mu je izuzetno drago što je Novica Veličković sa njima i što je po završetku igračke karijere postao deo Fondacije.

"On je neko ko oseća Partizan svim svojim srcem i ko će sigurno doprineti u njenom radu i razvoju, ali i biti spona između bivših i aktuelnih igrača. Na žalost, sudbina je tako odredila da smo u danu kada je praktično prva aktivnost Fondacije bila organizovana, a to je baš oproštajna utakmica Novice Veličkovića, izgubili legendarnog Dudu Ivkovića. Znam koliko je verovao u ideju naše Fondacije i neizmerno hvala njegovoj porodici i njemu što su uz tu ideju stali", rekao je Mijailović i dodao:

"Duda Ivković će u istoriji naše i svetske košarke ostati upisan zlatnim slovima, a mi ćemo sigurno sačuvati i uspomenu da to da je bio jedan od začetnika jedne sjajne i pre svega plemenite ideje o Fondaciji koja brine o bivšim igračima i cxlanovima Partizana", poručio je Mijailović.

Kako se navodi, od osnivanja Fondacije KK Partizan "Dobro pamtim sve", aktuelni igrači odvajaju deo svojih primanja u humanitarne svrhe, a deo prihoda od utakmice Partizan – Efes, takođe je usmeren na pomoć u radu ove Fondacije.

Takođe, unikatni retro dresovi sa te utakmice, uskoro će se naći na humanitarnoj licitaciji.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво