Читај ми!

Košarkaši Zvezde promovisali nove dresove i otkazali put za Grčku

Košarkaški klub Crvena zvezda otkazao je put u Grčku na pripremne prijateljske utakmice sa Promiteasom i AEK-om zbog brojnih povreda igrača, a u hali “Aleksandar Nikolić” su predstavili nove dresove za narednu sezonu.

Crno-beli su imali zakazane pripremne prijateljske utakmice 16. i 18. septembra u Patri i Atini, ali su zbog brojnih povreda prvotimaca morali da otkažu mečeve sa Promiteasom i AEK-om kojima su se zahvalili na razumevanju.

O stanju povređenih igrača i njihovom oporavku klub će naknadno izveštavati javnost.

Crvena zvezda sezonu počinje 24. septembra utakmicom protiv Splita u okviru ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" predstavljeni su dresovi za predstojeću sezonu, na kojima kao i do sada dominiraju tradicionalne crveno-bele pruge.

Osim novih dresova, košarkaši Crvene zvezde dobili su pred start nove sezone  i personalizovane majice za zagrevanje, a ostala oprema za trening i za slobodno vreme je takođe u prepoznatljivim crveno belim bojama, ali i plavim.

"Tradicija, retro dizajn i prošlost kombinovani su sa današnjicom, uspesima i svim motivima koji krase Crvenu zvezdu danas - a to najbolje oslikava 'naša linija života' koja se nalazi na poleđini dresa, ispod zastave Srbije", navodi se u saopštenju.

Osim dve garniture crveno-belih dresova (u kojima na jednoj osim tanjih crvenih linija dominira bela boja na leđima, a na drugoj crvena), ekipa će nositi i treću, plavu garnituru na gostujućim utakmicama.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво