Читај ми!

Lazić: Maksimalno da iskoristimo svaki trening i utakmicu

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić istakao da je pred timom i stručnim štabom veliki posao u narednom periodu do početka sezone koja kreće 24.septembra utakmicom sa Splitom. Tim crveno-belih je počeo pripreme, a igrač sa najvećim brojem utakmica u istoriji kluba je konstatovao da je malo vremena za uigravanje znatno izmenjenog sastava tima.

Iskusni kapiten Zvezde je istakao da je zbog specifičnog rasporeda i još malo vremena do početka takmičenja neophodno da svi ulože maksimalno energije i truda kako bi se tim što bolje uigrao.

"Očekuje nas naporan rad u narednom periodu. Nemamo baš previše vremena do početka nove sezone i moramo maksimalno da iskoristimo taj period, svaki trening, svaku prijateljsku utakmicu.", rekao je kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić.

Zvezdin tim se okupio početkom nedelje, a posle dvodnevnih medicinskih testiranja, ekipa trenira u hali "Aleksandar Nikolić".

"Doživeli smo mnogo promena i biće nam potrebno vreme da se uigramo. Sezona je na samom startu veoma komplikovana zbog rasporeda Evrolige, gde u prvih sedam kola pet puta gostujemo", izjavio je Lazić za klupski sajt.

Zvezda će narednih dana biti kompletna, pošto će se u ekipu priključiti Nikola Ivanović i Ostin Holins.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара