Читај ми!

Bulut za RTS: Medalja u Parizu biće još sjajnija

Basketaški tim Dušana Buluta „Pover“ u američkoj Big 3 ligi, izgubio je meč u Las Vegasu. Pobedio ih je tim "Tri-lodži", 50 prema 47, a Dušan Bulut je u razgovoru sa dopisnikom RTS-a istakao da se sprema za narednu utakmicu, ali mu je već na umu i predstojeće Evropsko prvenstvo.

Dušan Bulut je postigao 24 poena uz 4 skoka, ali je njegov tim poražen, iako je u nekoliko navrata tokom meča imao veliku prednost. On je to ukratko prokomentarisao.

„Imali smo jednu dobru šansu da se plasiramo u plej-of, ali ispustili smo veliku prednost, imali neke greške... Imali smo kao ekipa brojna iskušenja, tri igrača su povređena, a jedan je zaražen koronom", konstatovao je Bulut.

Naš basketaš je rekao da je u kontaktu sa Košarkaškim savezom Srbije i da uveliko razmišlja i o predstojećem takmičenju u Parizu, na kome će, kako očekuje, naš tim postići još bolje rezultate.

„Imamo Evropsko prvenstvo u Parizu 10. septembra tako da ćemo se ponovo okupiti početkom septembra i otići da se ponovo takmičimo. Nadam se da ćemo opet uzeti medalju i popeti se stepenicu više i da će ta medalja biti najsjajnija", istakao je Bulut.

Kada su olimpijci izašli na balkon Skupštine grada, čuo se specijalni pozdrav za Dušana Buluta sa usklikom koji se simbolično čuo do Amerike, jer on nije mogao lično da prisustvuje.

„Čuo sam, čuo sam. Sve sam ispratio preko društvenih mreža, a žao mi je što nisam mogao da budem tamo, ali ovakva prilika se ne propušta. Koliko god da sam tamo propustio neke stvari, drago mi je što sam trenutno ovde", zaključio je Bulut.

Ekipa „Povera" sledeću utakmicu igra u subotu, takođe u Las Vegasu, protiv ekibe "Bol holts", koja je ove godine zamenila sve svoje igrače nakon što se tri godine nisu plasirali u plej-of.  

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи