Читај ми!

Basketaši Srbije otputovali za Japan

Seniorska muška 3h3 reprezentacija krenula put Japana gde će pre učešća na Olimpijskim igrama imati svoj pripremni i aklimatizacioni kamp u gradu Karacu (Saga prefektura). Posle više od tri meseca priprema, 3h3 reprezentacija je došla do poslednjeg stepenika u svom trenažnom procesu koji će biti završen u Japanu.

Reprezentacija će za Tokio stići preko Pariza, ali ih i po dolasku u Tokio očekuje još jedan let za Fukuoku - odakle će autobusom putovati za Karacu.

Za Japan su krenuli sledeći igrači: Dejan Majstorović, Marko Savić, Stefan Kojić, Mihailo Vasić i Aleksandar Ratkov. Dušan Domović-Bulut će se ekipi pridružiti do petka iz privatnih razloga. Stručni štab koji brine o ekipi je u sastavu: Marko Ždero i Danilo Lukić - treneri, Dušan Sajić - fizioterapeut reprezentacije, i Goran Vojkić - selektor reprezentacije.

3h3 reprezentacija Srbije će u Karacuu biti od 13. do 20. jula (do samog ulaska u Olimpijsko selo), a tokom navedenog perioda će odigrati i trening utakmice protiv reprezentacije Japana (16. i 17. jula).

Podsećamo da 3h3 turnir na Olimpijskim igrama traje od 24-28. jula, a reprezentacija Srbije važi za glavnog kandidata za osvajanje najvišeg odličja.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво