Читај ми!

Virtus nadigrao Olimpiju i u trećem meču finala, Teodosić opet nadigrao Micova

Košarkaši Virtusa savladali su Olimpiju Milano sa 76:58 u trećem meču finalne serije italijanskog šampionata u Bolonji. Ekipa Saše Đorđevića sada vodi 3:0 u finalnoj seriji i samo ih jedna pobeda deli od titule.

Virtus je u Bolonji savladao Olimpiju Milano u trećem meču finala italijanskog šampionata i došao na korak do osvajanja titule.

Tim Aleksandra Đorđevića je sigurno ušao u meč na svom terenu, ali je presudila poslednja četvrtina u kojoj su domaćini načinili razliku od 18 poena.

Ekipa za koju nastupaju Miloš Teodosić i Stefan Marković je ponovo nadigrala tim u kojem igra Vladimir Micov i došla na korak do osvajanja titule prvaka Italije.

Miloš Teodosić je meč završio sa 12 poena, šest asistencija i četiri skoka, dok je Vladimir Micov ubacio osam poena uz tri skoka i dve asistencije. Stefan Marković je dao četiri poena i imao je toliko skokova uz tri asistencije.

Stefan Nikolić je igrao nešto manje od minut i nije se upisao u strelce.

Najefikasniji kod Virtusa bio je Vims sa 23 poena i 10 skokova, a sa druge strane su se najviše istakli Luiđi Datome i Šejvon Šilds sa po 14 poena.

Ovom pobedom Virtus je došao na korak od titule prvaka Italije jer ih do trofeja deli pobeda  do koje će pokušati da dođu u narednoj utakmici na gostovanju u Milanu.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво