Читај ми!

Dominantni Siksersi izjednačili protiv Bogdanovih "sokolova"

Bolja odbrana i sjajna partija Džoela Embida i Šejka Miltona odlučili drugi meč druge runde plej-ofa između Filadelfije i Atlante. Filadelfija je na svom terenu izjednačila na 1-1 u drugoj rundi nanevši gostima iz Atlante poraz rezultatom 118:102.

Domaćini su vodili od početka, čak i 18 poena u prvoj četvrtini, ali su gosti stizali rezultat i čak tri puta izjednačili, poslednji put pred kraj treće četvrtine, da bi u četvrtoj postojao samo jedan tim na terenu.

Nisu mogli gostujući igrači da ponove partiju od pre dve noći, kada su neverovatnom šuterskom partijom zatrpali koš Filadelfije, kojoj tada nije pomogao ni uvod uz zvezde američkog rvanja.

Džoel Embid, kojem je izmakla titula najboljeg igrača ligaškog dela sezone, sada je preuzeo stvari u svoje ruke i postigao 40 poena uz 13 skokova, a pratili su ga Tobijas Haris sa 22 i Set Hari sa 21 postignutim poenom.

Ipak, utakmicu je prelomio Šejk Milton koji nije igrao u prvom poluvremenu, ali su njegovi koševi na kraju treće i početku četvrte četvrtine prelomili utakmicu i omogućili Fili da se rezultatski odlepi.

Kod gubitnika glavni igrači imali su slabiju statistiku od uobičajene, Jang je postigao 21 poen, koliko i Galinari, dok je Erter postigao 20.

Bogdan Bogdanović je za nešto više od 41 minut na terenu dao 14 poena, od toga dve trojke iz šest pokušaja i imao sedam skokova i dve asistencije.

Sledeći meč igra se u petak u Atlanti.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво