Читај ми!

Jokić: Zadovoljstvo je sa terena gledati ovakvog Lilarda

Srpski košarkaš Nikola Jokić još jednom maestralnom partijom vodio je Denver do pobede nad Portlandom 147:140 i vođstva u plej-of seriji 3-2, ali nije mogao da ostane ravnodušan na neverovatan učinak beka Trejlblejzersa Demijana Lilarda, koji postigao 55 poena, od čega 12 trojki.

"Neverovatan je. Viđali smo od njega ovakve partije i ranije. On je veoma talentovan i ima veliki uticaj na utakmice, pogotovo šutem za tri poena. Pogađao je teške šuteve i na svojim leđima nosio tim ceo meč. Bilo je zadovoljstvo biti na terenu i gledati sve to što radi", rekao je posle meča Jokić koji je takođe imao fantastičan učinak sa 38 poena, 11 skokova i devet asistencija.

Momak iz Sombora je konstatovao da su Nagetsi odigrali mnogo bolje i raznovrsnije nego neke ranije mečeve i pohvalio učinak svojih saigrača, a posebno Montea Morisa i Majkla Portera juniora.

"Svi su odigrali dobro. Ostin je bio dobar, Gordon je uhvatio nekoliko važnih lopti u napadu. Monte Moris je imao značajan doprinos sa klupe, pogodio je nekoliko važnih trojki u produžecima. Najbitnije je da zadržimo samopouzdanje i nastavimo da pogađamo trojke u važnim trenucima."

Naredni meč između Portlanda i Dnevera igra se u Portlandu, a Jokić je istakao da će Denver učiniti sve kako bi izbegli majstoricu.

"Idemo u Portland da pobedimo. Oni celu ovu seriju igraju u sličnom ritmu, mi moramo da budemo mnogo bolji, da pokažemo više energije i više želje", zaključio je Jokić.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво