Читај ми!

Bruklin ubedljivo nadigrao Boston, Durent, Irving i Harden nezadrživi

Bruklin je nadigrao Boston sa 141:126 na gostovanju i poveo sa 3:1 u četvrtfinalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige, a Kajri Irving, Kevin Durent i Džejms Harden su predvodili tim postigavši čak 104 od 141 poena gostiju.

Na svom terenu u TD Gardenu Boston je dobro ušao u meč i u jednom trenutku poveo sa osam poena razlike, pa se učinilo da će uspeti da dođu do izjednačenja u finalnoj seriji.

Ipak do kraja prve četvrtine Kajri Irving i Kevin Durent preuzimaju inicijativu i uspevaju da smanje prednodt na samo jedan pojen, a potom i da načine rezultatski preokret do kraja prvog poluvremena.

U nastavku Durent i Irving su pogađali iz svih pozicija, a pridružio im se i Harden, pa do kraja meča nije bilo neizvesnosti o pobedniku.

Kevin Durent je meč završio sa 42 postignuta poena za nešto manje od 40 minuta igre uz četiri skoka i pet asistencija. Tokom celog meča pratio ga je Kajri Irving sa 39 poena, 11 skokova i dve asistencije, a Džejms Harden je dodao 23 poena uz čak 18 asistencija. Osim sjajnog trija gostiju jedini koji su stigli do dvocifrenog učinka bili su još Brus Braun i Džo Heris sa po 14 poena.

U poraženom timu najefikasnoji je opet bio Džejson Tejtum, ali nije mogao da ponovi partiju od pre tri dana kada je ubacio 50 poena.

Ovoga puta se zaustavio na 40 poena što nije bilo dovoljno da se njegov tim sačuva od poraza. Markus Smart i Evan Furnije su ubacili po 16 poena, Pejton Pičard 12, a Eron Smit 11 poena.
 

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи